L’Estiu Riu estrena el projecte Fart@ d’avorrir-me, una activitat per a joves d’entre 12 i 16 anys que tindrà lloc al mes de juliol. Està destinat a tots aquells que tenen inquietuds culturals i que volen experimentar amb la literatura, la música, la dansa i el circ. Cada setmana s’endinsaran a fons en una de les arts, ja sigui fent acrobàcies i malabars, coneixent el cos a través del moviment, creant i enregistrant una cançó i el seu videoclip o explorant Olot a partir de fotos, lletres i dibuixos.

L’especialista en promoció lectora Àgata Losantos, l’associació Un salt al circ, el coreògraf Quim Bigas i l’associació El Sac són els encarregats de dirigir les activitats de cadascuna de les quatre setmanes. Els joves es poden apuntar a tot el projecte o assistir només a aquella setmana que els interessa més. Per assistir a l’activitat, no cal tenir coneixements previs de cap de les diferents tècniques.
Aquest projecte és un dels primers fruits de la fusió de Cultura i Educació en una única àrea.

El casal cultural Fart@ d’avorrir-me és una de les 23 activitats organitzades per l’Ajuntament d’Olot en el marc de l’estiu Riu. S’hi troben propostes que engloben un ampli ventall d’edats, des dels 2 fins als 18 anys, totes elles amb una clara intencionalitat educativa.

Les inscripcions per apuntar-se a l’Estiu Riu començaran el dimarts 3 de maig i duraran dues setmanes fins al diumenge 15 de maig. S’aconsella fer les inscripcions preferiblement per internet a través de l’enllaç que es podrà consultar a https://ime.olot.cat. Qui necessiti ajuda també ho pot fer de manera presencial a la planta baixa de l’Hospici, de dilluns a divendres de 9 a 15 h durant les mateixes dates. No cal demanar hora.