200 joves de 2n d’ESO de la Garrotxa han pujat a l’escenari per oferir l’espectacle de dansa Vibrar el tiempo. Aquesta actuació és la culminació d’un procés creatiu que han treballat als centres educatius durant tot un trimestre.

El principal objectiu d’aquesta proposta és apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove, esdevenint alhora una eina educativa pel professorat i una experiència positiva, tant individual com col·lectiva.

El procés comença amb una formació als mestres dels centres educatius, els quals, amb el suport d’un coreògraf local, són els encarregats de crear i preparar l’espectacle a les aules. Després de diverses trobades conjuntes al Teatre Principal d’Olot els alumnes dels diferents centres presenten l’espectacle davant del públic.

Mapadeball és un projecte impulsat pel Mercat de les Flors i la Xarxa Transversal que es porta a terme arreu de Catalunya. A Olot, aquest 2022, hi ha participat els alumnes del Cor de Maria, l’Escola Pia, l’Institut Greda i l’Institut Bosc de la Coma.

Vibrar el tiempo és una coreografia grupal. Un espectacle que parteix de la curiositat i que proposa aterrar a la realitat. El director artístic és Joâo Lima, coreògraf i performer.